Склонни сме да купим на детето си Ipad  за 1000

...
Склонни сме да купим на детето си Ipad  за 1000
Коментари Харесай

Подаряваме ваучер за езикова ваканция вместо скъп телефон

Склонни сме да купим на детето си Ipad  за 1000 евро или IPhon за 1300 лева и да похарчим още няколко по толкоз за новите им приложения, а се замисляме дали да ги дадем за ваканционен курс. Тази настройка последователно се прекатурва и от ден на ден родителите заделят средства за познания, прекарвания и личностно развиване, споделят от компания „ Интеграл ”. Цената на езикова почивка зад граница зависи от дестинацията, продължителността и избора на стратегия. Оптималният период е 2 седмици, а най-кратката опция - 7 дни.

Ваучерът за езикова почивка към този момент е измежду най-желаните дарове от младежите. Сега е моментът да се дефинира дестинацията, до момента в който има обилие от предложения и свободни места. Ранното записване дава опция да се употребяват отстъпки и пести от цената на самолетния билет. По време на престоя детето „ си развързва езика ”, попада в друга културна среда, става независимо, основава другарства. И се връща с незабравими мемоари и хъс да учи, без да се постанова непрекъснато да му напомнят какъв брой значимо е това.

В последните години в Пловдив и района се покачва ползата към пътуването в група, споделят от „ Интеграл ”. То е  предпочитано поради ред преимущества. Има началник от България, който се грижи за учениците по време на целия престой. Той отсяда в базата, където са те, и взе участие в екскурзионната и развлекателната стратегия. Всички се движат дружно и всеки получава помощ на летището да си вземе багажа и да стигне до посрещача за прехвърлянето  до образователната база.

Пътуването в група разрешава спомагателни екскурзии, като курсистите са придружавани от ръководителя и не се следва проведената стратегия.

За езиковото образование учениците се разпределят в групи съгласно възрастта и равнището. Учебните класове постоянно са от разнообразни националности.

Една от подобаващите предложения за групова почивка е  Дъблин. Ирландският град е измежду най-популярните туристически дестинации в Европа, фамозен с изкуството и с това, че  населението му е измежду най-младите в Европа. Модерната сграда на National College of Ireland е  в центъра, покрай атракции и до европейските централи на Гугъл, Фейсбук, LinkedIn и Twitter.

Обучението включва 20 часа британски на седмица. Водят се от двама преподаватели, с цел да се свикне с разнообразни способи. Курсистите се настаняват в независими стаи със лична баня. Всеки 6 стаи са обединени в апартамент с кухня и хол. Общежитието е на 20 минути пеш от езиковия център.

Следобедите и вечер се провеждат дискотека, киновечер, ирландски вечери, караоке. Има полудневни разходки за опознаване на културни забележителности, а в неделя - целодневен тур. Двуседмична почивка коства 1790 евро.

Шотландия е другата дестинация, опция на Лондон. Един от разновидностите е Единбург - фестивална столица с туристически атракции, доста от които са оповестени за културно завещание от ЮНЕСКО. Градът е и учебен център в региона на медицината, правото, литературата. 

Ползва се кампусът на Heriot - Watt University, който се смята за един от най-хубавите поради модерните класни стаи и образователни уреди. Обграден е от зелени площи и по едно и също време с това е покрай центъра.

Курсът от 20 образователни часа британски, като се изключи че развива езикови умения, включва и полемики по тематики от всекидневието, както и планове, посредством които се тренира креатив и екипна работа.

Децата употребяват общежитията на университета  на 5 минути пеш от постройката, където се хранят и учат. Стаите са независими, със лична баня и Wi-Fi. Пералнята в общежитията се употребява против доплащане от към £ 4.

Кампусът разполага със спортна  зала, стадиони за футбол, баскет, волейбол, бадминтон, тенис на корт. Курсистите могат да прекарват свободното време в общи пространства, където се провежда караоке, шоу на гениите, интернационална вечер,  традиционна шотландска веселба.

В 3 полудневни екскурзии из Единбург могат да се разгледат  музеи и галерии. Целодневните са до Глазгоу, където курсистите посещават Kelvingrove Gallery of Modern Art, езерото Ломонд, Стърлинг, Edinburgh Castle, Royal Mile.  Пакетната цена е 1700 паунда за две седмици.

Английски езикови курсове в САЩ  и Канада също са шлагер за лято 2018. Подбрани са езикови центрове във впечатляващи полиси като Ню Йорк и неговото сърце Манхатън. Лекциите са в академични жанр, а участниците имат опция да посетят и топ университети от ранга на Харвард. Английски език във кино академия или в комбиниране с занимание мода и американски спортове предлага Iona College в Ню Йорк, а за феновете на музиката, звуковите резултати и музикалниямениджмънт са курсовете в Boca Raton в базата на университета Lynn. Академичен британски предлага влиятелният ConcordiaColleg, New York. За феновете на екзотични прекарвания е опцията за 20 образователни часа седмично на брега на океана в езиков център в Малибу. 

Ново предложение за британски в езиков център във Ванкувър е измежду шлагерите тази година. Центърът е филиал на английската Academic Summer, която в Канада провежда курсове за деца сред 12 и 14 година за насърчаване на университетски умения по образователни предмети - математика, изкуство, обществени науки и други

Салса и тай чи дружно с уроците по непознат език

За феновете на екзотиката и далечните дестинации са курсовете в Мексико, Куба и Пекин.  Основен и натоварен курс по испански, комбиниран с уроци по салса за възрастни над 18 година, е едно от атрактивните оферти за почивка в Хавана, Куба. За феновете на нетрадиционни непознати езици е курсът за възрастни в Пекин, който може да се комбинира с тай чи и изобразяване.

Интензивен курс по съветски в Москва или Санкт Петербург  за възраст над 16 година с спомагателни модули по бизнес-руски, съветска музика и съветска литература е друго от новите нетрадиционни оферти.

Италиански за дребни и огромни оферират в Тоскана и Сицилия, а учещите испански  могат да изберат Малага, където езиковото образование се съчетава със сърф и по танци.

Българите избират най-често ваканции за 1300 английски лири или 1200 евро за двуседмичен курс

Пълен пакет за две седмици при настаняване в семейство е 1070 лири, а в Малта 1090 евро. За Франция цената е от 1200 евро,  за Германия - 1240 евро, за Италия - 1500 евро, а Испания - 1070 евро. Английски в Португалия в курорта Алгарве излиза 1900 евро с по-интензивен курс. Настаняването е в хотелски комплекс с частен плаж. В Италия цената е 1500 евро. Най-скъпо е Швейцария, където 2-седмичен престой коства 4800 швейцарски франка.

Могат да се употребяват разнообразни понижения. Партниращи  училища вършат специфични отстъпки - да вземем за пример 3 седмици на цената на 2 или моментни предложения за последни места за съответни дати и центрове.

В момента има 100 евро отстъпка за начална дата 17 или 24 юни за курс по немски. Друга опция е 422 евро отстъпка за курс по френски на Лазурния бряг в Ница, за настаняване в „ Парк Империал ” за интервала 29 юли - 18 август при записване за най-малко 3-седмичен курс. 20 % е отстъпката за езикови ваканции в Стафорд Хаус Кентърбъри и Стафорд Хаус Лондон  при самостоятелно пътешестване. Промоция „ другари “ смъква целогодишно 5 % от цената при записване на 3 деца в един лагер за един и същи интервал. 3 % отстъпка  ползват братя и сестри.

Пътуването в група е с 200-300 евро по-евтино от самостоятелното. Но за него цената не е водеща, а възрастта на детето и умеенето да се оправя единствено.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР